frame

Pozdravljen neznanec!

Videti je kot da ste prvič tu. Če se želite vključiti, kliknite na enega izmed gumbov!

Prijava Vpis

Vabilo na izlet v Kranjsko goro

VABILO

 
 
Spoštovani člani in članice DLS, PK Dolenjska!
 
Obveščamo vas, da organiziramo 23.11.2019 jesenski izlet v Kranjsko goro. Izlet ne bo zahteven; ne bomo veliko hodili predvsem zato, da bi se lahko udeležili v čim večjem številu. Vodil nas bo Cveto, ki je tudi izbral zelo zanimive destinacije. Ogledali naj bi si planinski muzej v Mojstrani, se zapeljali pod Vršič in si ogledali Rusko kapelico. Nato bi nas pot vodila k izviru Save Dolinke - naravna znamenitost Jezerci. Če bi nam čas dopuščal , pa bi skočili še na ogled skakalnice v Planici.
 
O načinu prevoza se bomo dogovorili naknadno, glede na število prijav. Stroške prevoza bo financiralo DLS, za vse ostalo (hrana, pijača, vstopnine...), pa bomo poskrbeli sami. Najbolj praktično bi bilo, da si napolnimo nahrbtnike s sendviči, pijačo, sadjem in raznimi domačimi dobrotami.
 
Če nam bo vreme naklonjeno, obljubljajo lep in nepozaben izlet.
 
Prijave lahko oddate kot sms ali pokličete na naslednje mobitel številke: 
031 214 184.  Ga.Ivana P.
031 251 391  G.Danijel R.
 
Prijavite se najkasneje do vključno 4.novembra, da bomo imeli še dovolj časa za organizacijo prevoza. Če bo manjše število prijavljenih, bomo peljali organizatorji z lastnimi prevozi in kombi DLS.
 
V upanju na čim številčnejšo udeležbo, vas prav lepo pozdravljamo!

Za komentiranje seprijavite ali pa se vpišite.

Obvestila DLS

Društvo laringektomiranih Slovenije : Tudi brez grla je vredno živeti
@ 2016 Obvestila društva laringektomiranih Slovenije, Vse pravice pridržane. Material Design is a design language developed by Google. Material Design makes more liberal use of grid-based layouts and responsive animations and transitions.
Powered by VanillaForums, Designed by ThemeSteam

Kontaktirajte Nas:

drustvodls.si@gmail.com
01 436 03 58

Sledite nam na: