frame

Pozdravljen neznanec!

Videti je kot da ste prvič tu. Če se želite vključiti, kliknite na enega izmed gumbov!

Prijava Vpis

Izlet-pohod-kostanjev piknik v Leskovec pri Krškem


V področnem klubu Dolenjske Bele krajine in spodnjega Posavja smo v soboto dne 11.10 2014 organizirali ter združili krajši izlet Dolenjcev in Belokranjcev v posavje v Krško in z domačini priredili pohode in obiske tamkajšnih znamenitosti.Udeležba je bila zelo velika kot  nobenkrat do sedaj in to kar 38 udeležencev.Vabila nismo dali na takšen način smo paposameznike oz. družine povabili telefonično bo pa drugič boljše. Imeli smo se lepo pri našimi člani v Posavju ter v bodoče bomo prakticirali lokacijske spremembe po željah članstva.Z sedaj toliko lepo vas pozdravljam vse člane tudi iz ostalih področnih klubov---Nikola.
Za komentiranje seprijavite ali pa se vpišite.

OpozoriloOpozorilo za obiskovalce foruma: Prijava in Vpis v Forum sta dovoljena samo predsednikom področnih klubov na povabilo izdano s strani administratorja.

Obvestila DLS

Društvo laringektomiranih Slovenije : Tudi brez grla je vredno živeti
@ 2016 Obvestila društva laringektomiranih Slovenije, Vse pravice pridržane. Material Design is a design language developed by Google. Material Design makes more liberal use of grid-based layouts and responsive animations and transitions.
Powered by VanillaForums, Designed by ThemeSteam

Kontaktirajte Nas:

drustvodls.si@gmail.com
01 436 03 58

Sledite nam na: