frame

Pozdravljen neznanec!

Videti je kot da ste prvič tu. Če se želite vključiti, kliknite na enega izmed gumbov!

Prijava Vpis

Vabilo na pohod Ob žici okupirane Ljubljana 2019

edited oktober 2019 v Obvestila PK Ljubljana

Vabilo na pohod okoli Ljubljane 2019

 

PK -Ljubljana tudi letos vabi k udeležbi v tradicionalnem pohodu » Ob žici okupirane Ljubljane«, ki bo v soboto 11. maja 2019.

Nekateri se podamo na celotno pot okoli Ljubljane, ki je dolga okoli 35 km in je sestavljena iz 8 etap, s kontrolnimi točkami, kjer lahko vsak pohodnik žigosa svoj pohodni kartonček. Ostali se bomo odpravili na 8 km lažjega pohoda čez Golovec do gostišča na Livadi. Zbirališče za to pot je na Fužinah od 8. do 8.30 ure pri gostilni Babnik na Trpinčevi 78. Gostišče se nahaja  ob fužinskem mostu na drugi strani Ljubljanice. Udeleženci, ki bodo prišli z mestnim avtobusom, naj sedejo na avtobus  št. 20 - Fužine do končne postaje in nato  prečkajo most čez Ljubljanico.

Od gostilne Babnik se bomo po Poti prijateljstva napotili proti Spodnji Hrušici, prekoračili Golovec, pri gostilni Jesih prečkali Dolenjsko cesto in  mimo naselja Ilovica nadaljevali proti gostišču Livada, ki se nahaja ob sotočju Ljubljanice in Malega grabna. Tu se bomo osvežili in podprli s toplo malico ( za to bo poskrbelo Društvo) in se ob Ljubljanici usmerili na Prešernov trg, kjer bo v organizaciji Mesta Ljubljane od 10. do 13. ure potekala kulturno – zabavna prireditev.

Vsi udeleženci sodelujejo na POHODU 2019 na lastno odgovornost. Priporočamo vsaj  malo kondicijske priprave.

 

Vabljeni vsi prijatelji hoje
za PK- Ljubljana
Ivan Košak

 

                                                                   

 


Za komentiranje seprijavite ali pa se vpišite.

Obvestila DLS

Društvo laringektomiranih Slovenije : Tudi brez grla je vredno živeti
@ 2016 Obvestila društva laringektomiranih Slovenije, Vse pravice pridržane. Material Design is a design language developed by Google. Material Design makes more liberal use of grid-based layouts and responsive animations and transitions.
Powered by VanillaForums, Designed by ThemeSteam

Kontaktirajte Nas:

drustvodls.si@gmail.com
01 436 03 58

Sledite nam na: